• Snabb leverans    •   Fri frakt på alla symaskiner    •   5-års Garanti

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Janome

Janome Memory Craft 6700 P

Sy-, quilt- och ateljémaskin

Finns i lager
Inkl. moms:
25 995 kr
{{ price }}
st
 • Fri frakt på alla symaskiner
 • Leverans inom 1-2 dagar
 • 5-års Garanti på alla symaskiner
 • Beskrivning

  Memory Craft 6700 Professional är en symaskin kombinerad av det bästa egenskaperna och fördelarna från både industri- och hushållssymaskinen. Du får industrisymaskinens höga syhastighet, upp till 1200 styg per minut. Stort invändigt arbetsutrymme, stabil, AcuFeed övermatarsystem för perfekt matning av alla typer av tyger. Den populära HP industriraksömsstygnplåten tillsammans med HP industriraksömspressarfoten för exakt sömnad när det gäller extra precision vid detaljsömnad och nivåskillnader.

  Memory Craft 6700 Professional är liten som en hushållssymaskin, använder hushållsström och kan enkelt förflyttas. Mängder av smarta användarvänliga funktioner såsom: trådklipp-pedal, nålstopp uppe/nere, extra högt pressarfotslyft, knälyft m.m för att göra sömnaden enkel och problemfri. En ateljé symaskin av god kvalitet som får dina syprojekt färdiga snabbt och med maximal precision.

  • Sy-, quilt- och ateljémaskin (grupp 1C)
  • 200 sömmar inkl. 9 1-stegs knapphål
  • 9 mm breda sömmar
  • Alfabet med Block och Script typsnitt
  • Syhastighet 1200 stygn per minut
  • EasySet undertrådspolsystem
  • Invändigt arbetsutrymme 255×120 mm
  • Inbyggd AcuFeedFlex övermatare med diff. justering
  • SFS Plus undermatarsystem
  • Enkelt sömval på LCD tryckskärm
  • Stort vitt sybord
  • Snapp on byte för stygnplåt, 3 olika stygnplåtar ingår
  • 5 års full garanti

   

  Stort, 255 x 120 mm invändigt arbetsområde

  Memory Craft 6700P tillhör vår serie med det näst största invändiga arbetsutrymmet på hela 255 x 120 mm till höger om nålen. Perfekt för stora otympliga projekt såsom vid quiltning, hemtextil, sömnad av brud- och festkläder eller andra projekt där extra utrymme underlättar arbetet.

  Användarvänlig LCD tryckskärm

  3,6” LCD tryckskärm, där du väljer och gör personliga inställningar av vald söm. Du får all information du behöver om varje enskild söm. Allt ifrån visuell bild, vilken pressarfot som är lämplig till sömmen samt alla justeringsmöjligheter som finns för sömmen.

  9 mm breda sömmar med 91 nålpositioner

  Enormt stygnbibliotek med möjlighet att sy upp till 9 mm breda sömmar. Varje enskilt stygn med unika 91 nålpositioner och 0,1 mm bredd och längdjustering, för mjuka, runda, delikata konturer. Bredden på stygnet gör dina dekorsömmar fylligare, klarare och mer distinkta.

  Välj bland 200 olika sömmar innehållande: nyttosömmar, knapphål, applikationsömmar, heirloomsömmar, quiltsömmar, satängsömmar (förlängningsbara upp till 5 gånger), övergångsömmar, dekorsömmar och bokstäver (2 typsnitt) med symboler och siffror.

  Enkelt att trä maskinen

  Det går snabbt, säkert och smidigt att spola undertråd och du får på extra mycket undertråd på de höga, djupa ”J” undertrådsspolarna. Lägg spolen i spolkorgen, du behöver ej ”fiska” upp undertråden vilket maskinen gör själv när du startar att sy eller brodera.

  Det är även enkelt att trä övertråden. Liggande trådrulle för trasselfri och jämn transport av tråden. Kodad trådväg och avslutningsvis halvautomatisk nålträdare för enkel trådning av nålen och för snabba trådbyten.

  Enkelt stygnplåtsbyte med One Step™

  Att använda rätt verktyg vid rätt tidpunkt är viktigt inom sömnad. Vid sömnad i tunna tyger eller vid quiltning, gör en raksömstygnplåt hela skillnaden. Med vår One Step™ stygnplåtskonvertering kan du enkelt växla och använda det perfekta verktyget för ditt projekt. Tryck bara på spaken för att ta bort stygnplåten, för att sedan knäppa en ny på plats – det tar bara några sekunder, utan några skruvmejslar! Detta system aktiverar även en sensor som gör att bara raksöm kan sys när raksömstygnplåten är monterad. Du behöver aldrig oroa dig för att bryta en nål! Tre stygnplåtarna ingår som standard tillbehör: standard, raksöm och HP (industri) stygnplåt.

  Hjälplinjer på stygnplåt, spollucka och friarm

  Stygnplåtarna har följande markeringar:

  • Centimeter och inch markeringar i förhållande till nålnedslag i mittpositon.
  • 45, 60, 90, 120 grader (bruten linje används tillsammans med 1/4” fot O).
  • Nålnedslag för hörnguide 16 mm/3/8”
  • Inch markeringar 1/4, 3/8, 5/8.

  Raksömstygnplåten har även hål anpassat 1/4” foten för lapptekniksömnad.

  HP (industri) pressarfot och stygnplåt

  HP (High Professional) pressarfot och stygnplåt följer med Memory Craft 6700P. Den smala foten är en kopia av industrimaskinernas raksömsfot. Den smala foten i samarbete med stygnplåten som utnyttjar mataren maximalt för industrikapacitet vid stickningar, hörn och kurvor där maximal kontroll över stygn och matning krävs. Den smala foten passar dessutom perfekt som 1/4” fot och då speciellt unik vid sömnad av pyttesmå lappar. Den smala foten är placerad över den vänstra delen av mataren med nålposition (0.5) som är den bästa nålpositionen i samarbete med griparbanan för att skapa den rakaste raksömmen.

  Knälyft

  Den ergonomiska, justerbar knälyften lyfter pressarfoten. Du kan nu sitta rakt framför nålen med knälyften perfekt positionerad för frihandsquiltning, variabel sicksack eller normal sömnad.

  Synkroniserad över-matning AcuFeed Flex™

  Vårt unika inbyggda, synkroniserade över- och undermatarsystem ger dig perfekt matning av tyget. Tillsammans är matarsystemen legendariska i sy- och quilt världen p.g.a sin fantastiska precision. Övermatarsystemet är avtagbart och kan förvaras i tillbehörsfacket när det inte används. Övermatarsystemet erbjuder två pressarfotsfästen, brett och smalt. Breda fötter används vid behov av undermatarens hela bredd. Den smala foten tillåter enklare manövrering för mer detaljerat arbete och när du vill komma nära kanten.

  Kraftfull undermatning Superior Feed System™

  Det synkroniserade, unika, kraftfulla undermatarsystemet matar dina tyglager med perfektion. Undermataren är boxformad och har en lång mataryta med många matartänder som tar tag i tyget redan innan nålens första nedslag.

  Hög syhastighet

  Vår snabbaste sy-, quilt och ateljé, med hela 1200 stygn per minut för raksöm och 1000 stygn per minut för sicksack. Janome teknik har möjliggjort denna otroliga hastighet för sömnad utan att kompromissa med varken stygnkvalitet eller precision.

  Extratillbehör

  Stort plexiglassybord som passar både till sömnad och er ett bra stöd till broderiramen vid brodering. Bordet är genomskinligt och kan även användas som ljusbord för att rita av mönster.

  Extra bred fotpedal och pedal för trådklipp.

   

 • Fråga om produkt

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret så hjälper vi gärna dig.