• Snabb leverans    •   Fri frakt på alla symaskiner    •   5-års Garanti

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Janome

Janome My Lock 644D

Kampanj! 500:- rabatt inkl 10 000m tråd & extra pressarfötter följer med på köpet (pärlfot set, tygguide, osynlig fållfot, passpoalfot 1/8 och 3/16”)
värde: 1349,-

Finns i lager
Inkl. moms:
7 495 kr
{{ price }}
st
 • Fri frakt på alla symaskiner
 • Leverans inom 1-2 dagar
 • 5-års Garanti på alla symaskiner
 • Beskrivning

  Janome MyLock 644d.

  Med stolthet presenterar vi Janome 644, en av våra mest populära overlocksmaskiner som kommer att revolutionera din sömnadsupplevelse. Med en imponerande stygnhastighet på upp till 1300 stygn i minuten är denna avancerade mekaniska overlockmaskin perfekt för att skapa proffsiga resultat på nolltid.

  En av de bästa funktionerna hos Janome 644 är dess enkelhet att växla mellan standardssöm och rullfåll. Du kan enkelt anpassa sömmen efter dina behov och skapa vackra avslutningar och kantningar. Med en färgkodad trädningsguide är det en barnlek att tråda maskinen och du kommer snabbt igång med din sömnad.

  Denna maskin har 2 nålar och kan utföra 2-, 3- och 4-trådiga sömmar, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa imponerande och hållbara sömmar. Du kan justera differentialmatningen för att uppnå perfekt sömnad i olika typer av tyger, från tunna och elastiska till tjocka och stadiga. Med den enkla justeringen av skärbredden kan du säkerställa att dina sömmar blir precis som du önskar.

  Janome 644 är utrustad med praktiska funktioner som elektronisk hastighetskontroll och enkel urkoppling av överkniven. Du har full kontroll över sömnaden och kan skapa sömmar i en mängd olika längder och stygnmönster. Med det extra höga pressarfotslyftet kan du enkelt sy i tjocka tyger och uppnå perfekta resultat varje gång.

  Vi inkluderar en instruktionsvideo som följer med köpet för att säkerställa att du kan använda maskinen på bästa sätt och uppnå professionella resultat från allra första användningen. Du behöver inte vara en expert för att få fantastiska sömmar – Janome 644 gör det enkelt för dig!

  När du köper Janome 644 får du även ett komplett set med standardtillbehör för att underlätta din sömnad. Allt från rengöringsborste och nålpaket till trådrullelock och instruktionsbok ingår för att du ska kunna komma igång direkt. Med en kompakt och lätt design kan du enkelt ta med maskinen till syklubbar eller workshops utan besvär.

  Så låt inte din sömnad begränsas av enklare maskiner – upplev fördelarna med Janome 644 och njut av den enkla vägen till snabba och professionella resultat. Ge din kreativitet utrymme att blomstra och låt dina sömmar ta steget till nästa nivå med denna fantastiska overlocksmaskin. Välkommen till en värld av sömnad där endast fantasin sätter gränserna!  Lägg märke till följande egenskaper och fördelar:
  Mekanisk overlock
  2-, 3- och 4-trådiga sömmar - oändliga sömmöjligheter
  Enkel färgkodad trädningsguide och snabbträdning av griparen - användarvänlig
  Enkel sömjustering - snabba sömbyten
  Skärbredd justerbar 2,0-5,7mm - för perfekta sömmar
  Utvändiga reglage för stygnlängd och differentialmatning
  Extra högt pressarfotslyft - enkelt att sy i tjocka tyger

  Mått: L:300/B:280/H:280mm
  Vikt: 7 kg

  Standard tillbehör som följer med maskinen:
  Rengöringsborste
  Nålpaket 5-pack sorterade
  Skruvmejslar, liten och stor
  Trådrullelock (stora) 4 st
  Olja
  Pincett
  Trådnät 4 st
  Överkniv (extra)
  Fast nyckel (till överkniven)
  Nålträdare
  Avfallskorg
  Tillbehörsask
  2-tråds hake
  Plasthuv
  Fotpedal med elkabel
  Instruktionsvideo
  Instruktionsbok (svenska)

 • Fråga om produkt

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret så hjälper vi gärna dig.