• Snabb leverans    •   Fri frakt på alla symaskiner    •   5-års Garanti

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

SCANNCUT CM900

SE DET - SKANNA DET - SKÄR/RITA DET - SKAPA DET

Finns i lager
Inkl. moms:
6 795 kr
{{ price }}
st
 • Fri frakt på alla symaskiner
 • Leverans inom 1-2 dagar
 • 5-års Garanti på alla symaskiner
 • Beskrivning

  Trådlös anslutning, vilket gör det lättare att överföra dina motiv från ScanNCut Canvas. Det är inga sladdar, inga bekymmer och inga gränser, så att du kan njuta av kreativ frihet som aldrig förr.

  BESKRIVNING

  En produkt för quilt, scrapbooking och pyssel samt andra hobbyprojekt. Maskinen är otroligt lätt att använda. Den inbyggda 300DPI skannern gör ScanNCut maskinen till en hobbyskärmaskin som kan förvandla inskannade bilder/teckninger till unika designs i papper, tyg, självhäftande folier m.m. Du kan göra dina egna klistermärken, kort, inbjudningar, scrapbookings, och tygbilder till applikationer och inte minst till quiltning/patchwork. Maskinen arbetar självständigt utan att behöva någon dator/pc programvara eller fasta (dyra) schabloner.

  • Inbyggd skanner, 300 dpi 
  • Skanna din design och spara den som en skärfil eller skissfil.
  • Stor LCD-pekskärm 10,16 cm
  • Uppkoppling och transfer via trådlös WiFi eller kabel
  • Mer än 1000 inbyggda mönster 
  • 15 typsnitt 
  • 2 portar. 1 för PC-anslutning och 1 för USB 
  • Skär ut i formaten 30,5x30,5cm och 30,5x 61cm. 
  • Skär upp till 1,7mm tjocklek.
  • Skannar och skär upp till 607mm (24")
  • Läser av filformat .svg  / .pes
  • Skriver med penna 

   

  300 dpi inbyggd skanner 

  Skanna nästan vad som helst - en teckning, ett tidningsklipp, kära bilder och mer. Skapa skär- & skissfiler och spara till maskinens minne. 

   

  Femton teckensnitt och 1000+ inbyggda mönster, varav 100 kviltmönster. 

  Välj från olika former, spännande mönster, kviltmönster, typsnitt och mer. Välj helt enkelt en design, och se det sedan på ditt val av material. 

   

  Direct cut 

  Skanna ditt material, skapa översikts-skärningar och välj din design direkt för att skära ut. Glöm besväret av att handskära dina motiv. 

  Scan-to-cut-data 

  Skanna i din design och spara den som en klipp- eller skärfil. ScanNCut skapar automatiskt snittlinjer. 

  Scrapbooking and fabric cut 

  Nu är det enkelt att skära i tunna tyger eller scrapbookpapper så att du kan skapa dina egna personliga kort, eller klippboklayouter. Skär titlar och bakgrundsmönster för att förbättra dina scrapbooks eller kort. 

  Pen draw (optional) 

  Med (extra) tillbehören penna och pennhållare, kan du rita mönster på papper och tyg, antingen, från tidigare skannade bilder eller de inbyggda mönstren. Rita din sömsmån och få exakta riktlinjer. 

  Bakgrunds-Scanning 

  Se den skannade bilden på LCD-färgpekskärmen, öppna skärdesignen och med hjälp av pennan kan du helt enkelt flytta skärdesignen över önskat område för ett perfekt snitt utan att mäta eller med hjälp av en dator. 

  Sammanfogning 

  Välj från ett brett utbud av inbyggda designs eller från galleriet av skannade bilder för att bygga dina egen unika skärmönster. Använd funktionen för att kombinera former, teckningar, typsnitt och mer direkt på den stora LCD-färg pekskärm. Kombinera detaljerade eller invecklade utskärningar för att enkelt gruppera desings i ett stycke före skärning. 

  Platsbesparande Auto layoutfunktioner 

  Få maximal användning av ditt material. Skanna ditt material i maskinen och se det på LCD-färgpekskärmen. Därifrån kan du se den exakta placeringen av var din designs kommer att ligga på materialet före du skär ut dem. Även de minsta rester kan utnyttjas! 

   

  2 portar för datoranslutning och USB-media 

  Du kan använda ScanNCut att skanna nästan vad som helst i din maskin och som ska sparas som ett skärfil. Viktiga dokument, filer, konstverk, fotografier och även ditt barns favoritteckningar kan sparas till USB (max. 32GB USB) att användas för framtida bruk. USB ingår ej. 

  On-Screen Editing 

  Varje redigeringsfunktion kan göras på LCD-pekskärmen. Enkelt att konvertera skannade mönster. Anpassa designs genom att ändra form, storlek eller läge. Sammanfoga, rotera och ändra storlek på dina designs. 

  Stort Scannings- och Skärområde 

  Med den medföljande 12" x 12" skärmattan, eller 12" x 24" skärmattan (säljs separat), är det enkelt skapa och skära en mängd olika utföranden. 

  Sömsmån och sömnadsriktlinjer 

  ScanNCut ger din möjlighet att lägga till en sömsmån på 1/4" för att hjälpa dig att pussla ihop tygstyckena för täcken, kläder och mycket mer. Du kan även utnyttja det raderbara pennan (extra tillbehör) för att skapa sy-riktlinjer på din design för att säkerställa så gott som perfekt placering av dina stygn. 

  Web-applikationen ScanNCut Canvas 

  ScanNCut Canvas är en gratis molnbaserad webbapplikation som låter dig skapa och lagra egna mönster på datorn eller surfplattan. Mönster kan överföras till ScanNCut via USB-minne eller genom direkt USB-anslutning. ScanNCut Canvas innehåller också gratis projekt för att inspirera din kreativt.

  INKLUDERAT I CM900 I lådan på CM900

  1. Mellanklibbigt underlägg 30,5cm x 30,5cm       
  2. Hållare till skärkniv Standard inklusive installerat standard knivblad       
  3. Skärmatta Standard 30,5cm x 30,5cm       
  4. Klisterpapper 47cm x 90cm       
  5. Påstrykningsbart papper       
  6. Pennhållare, standard       
  7. Pennset med 6 st pennor       
  8. Tygpenna Wash-Away       
  9. Spatel    1
  10. Touchpenna (Stylus)    
  11. Tillbehörspåse    
  12. Strömadapter    
  13. Nätsladd    
  14. Hållare för spatel & penna.   (sitter under displayen)
  15. Instruktioner för Wifi m.m.

  JÄMFÖRELSE MELLAN MODELLERNA 

   

 • Fråga om produkt

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret så hjälper vi gärna dig.