• Snabb leverans    •   Fri frakt på alla symaskiner    •   5-års Garanti

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

SCANNCUT STARTKIT FÖR STRASS

100 STRASSMÖNSTER PÅ SCANNCUT CANVAS, PLUS MÖJLIGHETEN ATT SKAPA EGNA

Finns i lager
Inkl. moms:
999 kr
{{ price }}
 • Fri frakt på alla symaskiner
 • Leverans inom 1-2 dagar
 • 5-års Garanti på alla symaskiner
 • Beskrivning

  Detta kit innehåller allt material du behöver för att skapa ett personligt Strass projekt! Du behöver en Windows eller Mac-dator för att aktivera Rhinestone Kit koden och för att använda strass funktionen via CanvasWorkspace.

  Vad ingår:
  100 Strass mönster på CanvasWorkspace., plus möjligheten att skapa egna strass mönster
  4 färger hot fix strass
  Mall-material, plockverktyg och borste
  Aktiveringskod för CanvasWorkspace. strass-funktion

  Vad är CanvasWorkspace?

  CanvasWorkspace är en Brother molnbaserad webbapplikation som kombinerar mångsidighet med din favorit design mjukvara och den enorma klipp kraften i din Brother™ ScanNCut. Det är gratis att använda, och eftersom det är molnbaserat är allt du behöver en Internet-anslutning, därför finns det ingen anledning att köpa eller installera någon särskild programvara på din dator.

  Tillträde till CanvasWorkspace

  Gå till CanvasWorkspace.brother.com - du behöver skapa ett engångs konto så att du kan skapa och spara dina egna motiv till .FCM (det ursprungliga filformatet som krävs för att arbeta med ScanNCut mönster). 
  Du kommer också att kunna enkelt importera och konvertera .SVG filer till .FCM 
  Med spåra funktionen kan du öppna och spåra JPG, GIF, PNG eller BMP-bilder. Naturligtvis kan ett antal andra redigeringsfunktioner också nås.

  CanvasWorkspace innehåller ett antal mönster; grundläggande, gräns, logotyp och text. Rhinestone mönster kommer att låsas upp och bli tillgängliga för dig när ditt uppgraderingspaketet har aktiverats. Alla mönster i appen kan finjusteras och redigeras, så att du kan skapa och spara ditt mästerverk i din "Projekt" mapp i appen.

  Så som ni kan se, är CanvasWorkspace en fantastisk molnbaserad applikation som gör att du kan kraftigt utöka ditt hantverk genom att importera projekt som du har skapat eller redigerat med CanvasWorkspace i din ScanNCut skärmaskin, via ScanNCut minnes port. Och bäst av allt ... det är gratis att använda! • Fråga om produkt

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret så hjälper vi gärna dig.